Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی افشاگری خبرگزاری آنا در خصوص یک انتصاب عجیب و بدون پشتوانه عملی در بزرگترین بنگاه انتشاراتی کشور، نادره رضایی جوابیه‌ای صادر کرد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا،  چند روز قبل خبری تحت عنوان «مدیرعاملی بزرگترین بنگاه انتشاراتی کشور با رزومه «طبخ غذا»/ پشت پرده انتصاب «نادره رضایی» چیست؟» در خبرگزاری آنا منتشر شد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن جوابیه‌ای غیر رسمی و با واسطه از سوی خانم نادره رضایی به خبرگزاری رسید.

خبرگزاری آنا علیرغم غیررسمی بودن جوابیه برای اثبات حسن نیت خود، اقدام به انتشار کامل جوابیه وی می‌کند.

متن کامل جوابیه خانم نادره رضایی

ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت سردار بزرگ مقاومت، مجاهد نستوه و سرباز وطن حاج قاسم سلیمانی و همچنین محکومیت جنایت و اقدام وحشیانه آمریکا در ترور این شهید والامقام و همراهان شان که یک اقدام تروریستی جنگی محسوب و در تاریخ جهان هم‌ردیف جنایات کودتای ۲۸ مرداد و سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران ثبت می شود؛ پیرو اخبار منتشر شده در رسانه‌ها درباره اینجانب، توضیحات مشخص و مختصر شده‌ای به شرح ذیل ارائه می شود:

- تا زمانی که در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فرصت خدمت داشته باشم، رویکردم جز خدمت صادقانه با تکیه بر آرمان‌های اصیل انقلاب اسلامی و مبارزه با رانت و فساد نخواهد بود.

از سوی دیگر در شرایط کنونی جامعه نیاز به حضور جوانانی است که بر سر آرمان‌ها، اصول و دغدغه‌هاشان برای ایران و برای اسلام ایستاده‌اند و دل در گروی این مرز و بوم دارند و تمام قد پای اعتقاداتشان می‌ایستند.

با توجه به اخبار جعلی و سراسر کذب منتشره تصریح می‌کنم که تا کنون هیچ نامه‌ای را به هیچ کدام از روسای جمهور آمریکا امضا نکرده‌ام و رسما تکذیب می‌کنم و هیچ نسبت خویشاوندی با هیچ یک از مسئولان قبلی و فعلی کشور (نسبی و سببی) نداشته و ندارم و در طی چند نوبت که این اخبار کذب در رسانه ها منتشر شده، هربار شکایت رسمی کرده و به همین منظور چندین پرونده قضایی تشکیل شده را پیگیری نموده‌ام که برخی منجر به صدور حکم و قرار نهایی شده و تعدادی در حال پیگیری و در جریان است (که مستندات به پیوست ارسال می شود).

برای تصدی مسئولیت جدید در شرکت انتشارات علمی و فرهنگی نیز تمامی مراحل اداری و قانونی و تعیین صلاحیت در مورد اینجانب انجام شده است.

در پایان لازم به ذکر است که در این مدت علیرغم میل باطنی و اعتقاد به ضرورت تلاش و تمرکز بر انجام امور محوله در حوزه مسئولیت‌ام با توجه به شرایط خطیر کشور لازم دانستم این اتهامات کذب مطرح شده را بی‌پاسخ نگذاشته و در برابر این فضاسازی‌ها و تخریب‌های سازمان‌دهی شده به افکار عمومی توضیحاتی ارائه دهم و البته حق شکایت از عاملان انتشار اخبار اخیر کما فی السابق برای اینجانب محفوظ است.

پاسخ آنا به جوابیه خانم رضایی

مدیرعامل انتشارات علمی و فرهنگی در بخشی از این جوابیه آورده است «تا کنون هیچ نامه‌ای را به هیچ کدام از روسای جمهور آمریکا امضا نکرده‌ام و رسما تکذیب می‌کنم.» این تکذیبیه در حالی است که تلاش‌های خبرنگار آنا مبنی بر پیدا کردن خبری از تکذیب وی در فضای مجازی بی‌نتیجه بود. یعنی ایشان تاکنون هیچ واکنش رسمی نسبت به این خبر نداشته و هیچ تکذیب رسمی و رسانه‌ای نیز صورت نگرفته است. این عدم واکنش در صورتی است که «نامه ۴۶۶ فعال سیاسی و مدنی به باراک اوباما در حمایت از نامه ۵۵ زندانی سیاسی» هنوز هم در رسانه‌های داخلی و خارجی قرار دارد و اسم ایشان نیز در بین 466 نفر قرار دارد و با یک سرچ ساده می توان به اسناد فارسی و ترجمه انگلیسی زبان این نامه در فضای مجازی دست یافت!

 

 

ایشان در بخش دیگری از جوابیه خود آورده‌اند که «هیچ نسبت خویشاوندی با هیچ یک از مسئولان قبلی و فعلی کشور (نسبی و سببی) نداشته و ندارم» در حالی‌که در متن خبرگزاری آنا صراحتا اشاره شده است که وی از «نزدیکان» شهیندخت ملاوردی است و از عبارت «رابطه سببی و سنبی» استفاده نشده است. حال آنکه نزدیکی می‌تواند به آشنایی، دوستی و همکاری نیز اطلاق گردد.

خانم رضایی در قسمتی از جوابیه خود مدعی شده‌اند که «در طی چند نوبت که این اخبار کذب در رسانه ها منتشر شده، هربار شکایت رسمی کرده و به همین منظور چندین پرونده قضایی تشکیل شده را پیگیری نموده‌ام که برخی منجر به صدور حکم و قرار نهایی شده و تعدادی در حال پیگیری و در جریان است (که مستندات به پیوست ارسال می شود).» که هیچ مستندی در اختیار خبرنگار آنا قرار نگرفته است و ایشان صرفا به ارسال یک متن، از طریق واسطه بسنده کرده‌ و خبری از جوابیه رسمی نیز نبوده است.

در پایان خانم رضایی به یک سوال خبرگزاری آنا پاسخ ندادند که براستی ایشان با چه رزومه و تخصص فرهنگی مدیریت بزرگترین بنگاه انتشاراتی کشور با سه شرکت ثبت شده عریض و طویل زیرمجموعه را پذیرفتند؟ در رزومه مدیریتی ایشان تنها می‌توان به مواردی همچون «فعالیت در کمیته اقشار ستاد بانوان حسن روحانی، گزینه[!] مدیرکلی اداره کار استان تهران، مشاور مدیرعامل ایران‌خودرو در امور مسئولیت‌های اجتماعی، مشاور اجتماعی رئیس جمعیت هلال احمر و مدیرعاملی شرکت «تعامل اندیشان پویا» اشاره کرد که این شرکت نیز در سال ۹۲ به صورت سهامی خاص تاسیس شده و موضوع فعالیتش ارائه خدمات، طرح و اجرای کلیه خدمات شهری، طبخ غذا جهت سرویس‌دهی به شرکت‌های دولتی و خصوصی و خدمات برگزاری کنفرانس‌ها، گردهمایی‌ها و سمینارها بود.

ضمنا باید اشاره کرد ایشان در این جوابیه غیر رسمی هیچ گونه پاسخی در مورد شبهات مربوط به مدیرعاملی در یک شرکت خصوصی و همزمان عضو هیات مدیره شرکت پتروشیمی غدیر (متعلق به سازمان تامین اجتماعی ) نداده اند.
برابر ماده ۱۲۶ لایحه قانونی اصلاح قسمتی از قانون تجارت، کسی نمی تواند در بیش از یک شرکت، سمت مدیرعاملی داشته باشد و باید توجه داشت در مورد شرکت های دولتی این قانون سخت گیرانه‌تر است و مدیرعامل یک شرکت دولتی نباید حتی عضو هیات مدیره شرکت دیگر (ولو خصوصی) باشد.
گفتنی است بر اساس بررسی‌های خبرنگار خبرگزاری آنا هیچ گونه اثری از انحلال شرکت «تعامل اندیشان پویا» در ثبت روزنامه رسمی کشور موجود نیست و این بدان معناست که این شرکت کماکان  در حال فعالیت بوده و خانم نادره رضایی در سمت مدیرعاملی و عضویت هیات مدیره آن فعال می باشد و همچنین به استناد مصوبۀ مجمع عمومی عادی «شرکت لیزینگ خودروی غدیر» مورخ  1396/12/22  و جلسۀ هیئت‌ مدیرۀ «شرکت لیزینگ خودروی غدیر» مورخ 1398/05/16 نام خانم نادره رضایی کماکان در فهرست اسامی اعضای هیئت ‌مدیره دیده می شود.

در نتیجه باید تاکید کرد ایشان در حال حاضر هم در شرکت خصوصی خود یعنی «تعامل اندیشان پویا» مدیرعامل باقی مانده‌اند و هم عضو هیات مدیره یک شرکت غیردولتی دیگر یعنی «شرکت لیزینگ خودروی غدیر» هستند و این به تنهایی برای اثبات عدم صلاحیت قانونی ایشان در تصدی سمت مسئولیت انتشارات علمی و فرهنگی کشور کافی است.»

انتهای پیام/4139/

منبع: آنا

کلیدواژه: انتصاب فامیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۴۷۰۷۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی

گزارش خبرنگار مهر، محسن خجسته‌مهرمدیر عامل شرکت ملی نفت ایران در حاشیه آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی، در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است، بیان کرد: به‌دلیل اینکه شرکت‌های پتروشیمی نیازمند تأمین خوراک خودشان هستند و از طرفی درآمد مستمر دارند، تصمیم گرفتیم برای توسعه ۱۶ مخزن گازی به ارزش ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار با شرکت‌های پتروشیمی تفاهم‌نامه امضا کنیم.

وی ادامه داد: با امضای این تفاهم‌نامه‌ها درعمل کار مطالعات ۱۶ مخزن گازی آغاز و در حداقل زمان ممکن پیشنهاد فنی و اقتصادی این هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید بررسی می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه هم‌اکنون مذاکراتی را درباره بعضی از بندهای مندرج در قراردادها آغاز کرده‌ایم، بیان کرد: با اجرای این قراردادها، در مجموع روزانه حدود ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور اضافه می‌شود.

خجسته‌مهر گفت: این اتفاق گامی مهم برای شرکت‌های پتروشیمی است تا افزون بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های خالی خود، در خلال برنامه هفتم توسعه که قرار است حدود ۳۰ میلیون تن به ظرفیت آن‌ها اضافه شود، با تأمین خوراک خوشان این توسعه را محقق کنند.

وی با اشاره به اینکه بخش عمده مردم جزو سهام‌داران خرد و کلان این واحدهای پتروشیمی هستند، افزود: شرکت ملی نفت ایران نخستین گام را برای اجرای شعار سال و فرمایش‌های مقام معظم رهبری در سال ۱۴۰۳ برداشته است.

امضای حدود ۱۳ میلیارد دلار قرارداد در سال ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت ملی نفت با بیان اینکه پارسال در این شرکت حدود ۱۳ میلیارد دلار قرارداد امضا شد که سرمایه‌گذاران آن‌ها بانک‌ها بودند، تصریح کرد: با این دو گام اقدام‌هایی منحصربه‌فرد در مسیر سرمایه‌گذاری بخش‌های خصوصی رقم خورد.

خجسته‌مهر با اشاره به اینکه در اجرای طرح بزرگ و ملی فشارافزایی میدان مشترک پارس جنوبی چهار قرارداد امضا شد، بیان کرد: با اجرای کامل این طرح از افت تولید روزانه حدود ۴۰۰ میلیون مترمکعب گاز در پارس جنوبی جلوگیری می‌شود.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه آیا تجهیزات مورد نیاز از شرکت های داخلی تامین می شود یا به تجهیزات خارجی نیاز داریم، افزود: ظرفیت سرمایه‌گذاری این قراردادها حدود ۲۰ میلیارد دلار است و با امضای این قراردادها درعمل کار فشارافزایی را در پارس جنوبی آغاز کرده‌ایم. مهم‌ترین تجهیزات موردنیاز اجرای این طرح، تأمین توربوکمپرسور و سکوهای فشارافزایی است و با توجه به توانی که در داخل کشور وجود دارد، در آینده‌ای نزدیک بعضی از قراردادهای جانبی مربوط به ساخت توربوکمپرسور و سکوهای فشارافزایی امضا می‌شوند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در ادامه با بیان اینکه طرح ملی فشارافزایی پارس جنوبی هفت قطب دارد، ادامه داد: با رقابتی که بین بخش خارجی و داخلی به وجود آمده، هر بخش بتواند سریع‌تر توربوکمپرسور و سکوهای فشارافزایی را بسازد، عملیات نصب نخستین قطب زودتر آغاز می‌شود.

خجسته‌مهر با بیان اینکه اگر یک واحد پتروشیمی نیاز به تخصیص خوراک داشته باشد در قرارداد دیده می‌شود، گفت: هم‌اکنون در نسل سوم قراردادهای بالادستی هستیم و در آینده قراردادها بهبود می‌یابند. همان‌طور که الگوی تازه قراردادهای نفتی نسبت به قراردادهای پیشین تغییرهایی داشته است و این تغییرها جذابیت بیشتری برای بخش خصوصی دارد، در دولت سیزدهم به نسبت دولت‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون بیشترین حضور بخش خصوصی در کسب‌وکار شرکت ملی نفت ایران دیده می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه از همه ظرفیت بخش داخلی بهره می‌گیریم، بیان کرد: سازندگان ایرانی توانسته‌اند بیشتر کالا و تجهیزات اساسی را که زمانی از خارج کشور تأمین می‌شد، با تلاش و کوشش و دانش فنی بسازند. برای نمونه هم‌اکنون برای شیرین‌سازی گاز، از توربوکمپرسورهای داخلی در سایزهای مختلف و توان متفاوت استفاده می‌کنیم. با توجه به ظرفیت شرکت‌های داخلی این فرصت به آن‌ها داده شده است و باید به بخش خصوصی و سازندگان داخلی میدان بدهیم، زیرا آن‌ها قادرند بعضی از نیازهای ما را تأمین کنند.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به اینکه هفت میدان نفتی شادگان، کوپال، آبان، پایدار غرب، دال‌پری، پایدار شرق و چشمه‌خوش سرمایه‌گذار خارجی دارند، گفت: الگوی تازه قراردادهای نفتی بدون واگذاری حق مالکیت و حاکمیت امضا و فقط سرمایه‌گذاری و خرید خدمت از سوی شرکت ملی نفت ایران انجام می‌شود.

کد خبر 6093058 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم نامه توسعه رسته کفش دانسفهان
  • امضای تفاهم نامه چاپ شناسنامه مکانیزه در اصفهان
  • محتویات کیف مرتضی مطهری هنگام شهادت؛ از چک برگشتی تا پوند انگلیس +تصویر
  • امضای قرارداد مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در اصفهان
  • محتویات جیب استاد مطهری هنگام شهادت چه بود؟
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست
  • امضای تفاهم‌نامه تکمیل زنجیره ارزش راهبردی بادام
  • امضای قرارداد ساخت تجهیزات سکوهای فشار افزا به زودی
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث