Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، ساختار بیمه‌گری در کشور و شبکه کارگزاران بخش خصوصی تا به امروز بر اساس روش‌ها و سنت های معمول در این عرصه فعالیت می‌کردند، بخش عمده‌ای از بدنه این صنعت را جوانان تشکیل می‌دهند و آنها غالبا برای گسترش چتر بیمه‌ای در کشور خواهان به‌کارگیری روش‌های مدرن و به‌روزتری برای انجام فعالیت بودند، امکان ارائه انواع خدمات بیمه‌ای به صورت آنلاین از جمله این بسترهای به روز و جدید است که با مصوبه شورای عالی بیمه امکان آن فراهم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازار بیمه دنیا پس از سه سده بهره‌مندی از ثبات اقتصادی، حالا توسط استارت‌آپ‌های پیشرو در زمینه فناوری، به صورت تمام و کمال در معرض تغییر و تحول قرار گرفته است، اکنون که محصولات بیمه‌ای دیجیتال غیر سنتی، زمان‌مند و متناسب با نیاز بازار به راحتی جای خود را در میان اعضای ناراضی و بی‌اعتماد به مؤسسات سنتی پیدا کرده‌ است، رقابت در این حوزه حتی از تصور کارآفرینان و سرمایه‌گذاران اولیه فراتر رفته است.

گرایش به تأسیس شرکت‌­هایی که حمایت سرمایه‌گذار را با خود دارد، در بخش‌های مختلف بازار بیمه تغییر و تحولات سریعی را به این صنعت وارد می‌کند، بزرگ‌ترین محرک این روند که مدل‌های تجاری، ساختار ارزشی و توانایی‌های کلیدی تمامی شرکت‌های درگیر را شکل می‌دهد، تقاضای مشتری است.

نگاهی به استارتاپ‌های بیمه‌ای ایرانی نشان می‌دهد این کسب و کارهای نوین بیشتر در مرحله فروش و بازاریابی محصول وارد شده‌اند که نیاز است مانند سایر استارتاپ‌های بیمه‌ای دنیا، نوآوری و خلاقیت در ارائه خدمات به مشتریان داشته باشند.

در مصوبه جدید که به امضای غلامرضا سلیمانی رئیس شورای عالی بیمه رسیده است، قید شده که  شورای عالی بیمه، به استناد ماده 17 و در اجرای ماده 68 قانون تاسیس بیمه مرکزی ایران و بیمه گری، آیین‌نامه کارگزاری رسمی بیمه مستقیم را به شرح زیر اصلاح و به عنوان آیین‌نامه شماره 2/92 و مکمل آیین‌نامه مذکور را تصویب کرده است.

در بند اول این اصلاحیه، مجوز کارگزاری برخط و آنلاین اینگونه تعریف شده است: پروانه کارگزاری (دلالی) رسمی بیمه برخط (آنلاین)، مجوزی است که به کارگزار بیمه‌ای حقوقی و سایر اشخاص حقوقی متقاضی واجد شرایط مقرر در این آیین‌نامه، برای انجام فعالیت‌های زیر در هر یک از رشته‌های بیمه موضوع فعالیت توسط بیمه مرکزی صادر می‌شود.  

بر اساس این آیین‌نامه جدید، خدمات ارائه شده توسط شرکت‌های بیمه‌گری آنلاین به این شرح است: ایجاد امکان مقایسه وخدمات بیمه و مشاروه آنلاین در خصوص نرخ و شرایط خدمات به متقاضی خدمات بیمه‌ای، بازاریابی و ایجاد امکان فروش آنلاین در رشته‌های بیمه‌ای برای موسسات بیمه، نمایندگان آنها و کارگزاران رسمی و ایجاد امکان پرداخت حق بیمه آنلاین از طریق اتصال به سیستم مالی موسسه بیمه از خدمات ارائه شده توسط شرکت‌های بیمه‌گری آنلاین طبق آیین‌نامه جدید است.

در یکی از بندهای مهم این آیین‌نامه اشاره شده است که مدیرعامل یا یکی از اعضای هیئت مدیره، اشخاص حقوقی متقاضی دریافت پروانه کارگزاری رسمی، بیمه برخط (آنلاین)، ضمن داشتن شرایط مندرج در بندهای 1،7 ،9 ،10 ماده 3 این آیین‌نامه باید حداقل سابقه 3 سال کار مرتبط در زمینه بیمه به تشخیص بیمه‌ای مرکزی داشته باشد.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران استارتاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۵۶۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناسا یک پیام از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین دریافت کرد

فضاپیمای «سایکی» ناسا یک پیام را به زمین منتقل کرده که از فاصله ۱۴۰ میلیون مایل دورتر آمده است.

به گزارش ایسنا، ناسا فاش کرده که زمین به تازگی یک پیام لیزری را از ۱۴۰ میلیون مایلی(۲۲۵ میلیون کیلومتری) دریافت کرده است اما پیش از اینکه منتظر دیدن بیگانگان باشیم، باید به یک توضیح ساده توجه کنیم.

به نقل از دیلی میل، پیام لیزری توسط فضاپیمای «سایکی»(Psyche) ناسا به زمین منتقل شد که در حال حاضر ۱۴۰ میلیون مایل دورتر از زمین قرار دارد. این فاصله ۱.۵ برابر فاصله زمین و خورشید است.

ناسا توضیح داد: این شاهکار چشمگیر می‌تواند راه را برای ماموریت‌های آینده به مریخ هموار کند. این دستاورد یک نگاه اجمالی را به نحوه استفاده کردن فضاپیماها از ارتباطات نوری در آینده ارائه می‌دهد و امکان انتقال داده‌ها، اطلاعات علمی پیچیده و تصاویر و ویدیوهای با کیفیت بالا را با سرعت بالاتر فراهم می‌کند که در حمایت از جهش بزرگ بعدی بشر یعنی فرستادن انسان به مریخ صورت می‌گیرند.

پیام لیزری توسط سیستم «ارتباطات نوری فضای عمیق»(DSOC) ناسا که در حال حاضر روی سفینه فضایی سایکی قرار دارد، به زمین فرستاده شد.

«میرا سرینیواسان»(Meera Srinivasan) سرپرست عملیات این پروژه در «آزمایشگاه پیش‌رانش جت» ناسا گفت: ما حدود ۱۰ دقیقه از داده‌های فضاپیما را در روز هشتم آوریل دریافت کردیم. این یک نقطه عطف مهم برای پروژه است که نشان می‌دهد چگونه ارتباطات نوری می‌توانند به سیستم فرکانس رادیویی فضاپیما متصل شوند.

این آزمایش اولین بار در دسامبر ۲۰۲۳ آغاز شد؛ زمانی که سایکی تنها ۱۹ میلیون مایل از زمین فاصله داشت. طی آن آزمایش اولیه، داده‌های آزمایشی با سرعت ۲۶۷ مگابیت در ثانیه منتقل شدند که با سرعت دانلود اینترنت پهن‌باند قابل مقایسه است.

اکنون که فضاپیما در فاصله بیش از هفت برابر دورتر قرار دارد، سرعت ارسال و دریافت اطلاعات کاهش یافته است. فضاپیما در جدیدترین آزمایش، داده‌ها را با سرعت ۲۵ مگابیت در ثانیه ارسال کرد.

اگرچه این سرعت ممکن است کم به نظر برسد اما ناسا می‌گوید که از هدف پروژه برای اثبات امکان‌پذیر شدن ارسال حداقل یک مگابیت در ثانیه بسیار بیشتر است. «کن اندروز»(Ken Andrews) مدیر عملیات پرواز پروژه در آزمایشگاه پیش‌رانش جت ناسا گفت: اگرچه مقدار کمی از داده‌ها در یک بازه زمانی کوتاه منتقل شدند اما این واقعیت که ما اکنون چنین کاری را انجام می‌دهیم، از همه انتظارات ما فراتر رفته است.

پیش از این، ناسا برای برقراری ارتباط با ماموریت‌هایی که فراتر از زمین سفر می‌کنند، تنها از امواج رادیویی استفاده می‌کرد. ناسا توضیح داد: مانند فیبر نوری که جایگزین خطوط تلفن قدیمی روی زمین می‌شوند، جایگزین کردن ارتباطات رادیویی با ارتباطات نوری امکان انتقال داده در سراسر منظومه شمسی را با ۱۰ تا ۱۰۰ برابر ظرفیت کنونی سیستم‌های مورد استفاده فضاپیماها فراهم می‌کند. این امر به همراه پشتیبانی از تجهیزات علمی با وضوح بالاتر، مأموریت‌های اکتشافی انسانی و رباتیک آینده را بهتر امکان‌پذیر می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • الزام دریافت شناسه یکتا برای دارندگان پروانه دفاتر پیشخوان
  • دریافت بیمه مسافرتی چه ضرورتی دارد؟
  • امکان نام‌نویسی غیرحضوری بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران
  • فراهم شدن امکان نامنویسی غیرحضوری افراد تبعی بیمه‌شده و مستمری‌بگیر اصلی
  • امکان ذخیره‌سازی میلیو‌ن‌ها فیلم روی یک دیسک فراهم شد
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش دوم
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست
  • ناسا یک پیام از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین دریافت کرد
  • تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی