Web Analytics Made Easy - Statcounter

نامه رسمی نماینده عمده شرکت سامسونگ در ایران به دادستان کل کشور منتشر شد.

خبرگزاری ایسنا: نامه رسمی نماینده عمده شرکت سامسونگ در ایران به دادستان کل کشور منتشر شد.   متن کامل این نامه به شرح زیر است:

ضمن تبریک ایام مبارک دهه فجر به آن مقام محترم، احتراماً در راستای شفاف سازی ابهام پیش آمده در خصوص هدایای المپیک زمستانی ۲۰۱۸ شرکت سامسونگ، به استحضار می‌رساند که کمیته بین المللی المپیک و کمیته برگزاری المپیک زمستانی ۲۰۱۸ در پیونگ چانگ کره جنوبی طی نامه‌های رسمی مورخ ۲۰ بهمن ماه ۱۳۹۶ به کمیته ملی المپیک ایران بایت ناهماهنگی‌های پیش آمده در جریان توزیع هدایای المپیک زمستانی ۲۰۱۸ پیونگ چانگ از ورزشکاران ایرانی به طور رسمی عذرخواهی نموده و همچنین در روز شنبه مورخ ۲۱ بهمن ماه ۱۳۹۶، ضمن دلجویی از ورزشکاران ایرانی، هدایای ایشان را که در اختیار کمیته بین المللی المپیک بوده است، به آنان تحویل داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


لازم به توضیح است که شریک سامسونگ _. بعنوان حامی مراسم المپیک ۲۰۱۸ _. تعداد چهار هزار عدد گوشی نوت ۸ ویژه المپیک زمستانی ۲۰۱۸ را برای توزیع میان تمامی ورزشکاران در اختیار کمیته بین المللی المپیک قرار داده بود، اما توزیع این هدایا به عهده این شرکت نبوده و در اختیار کمیته بین المللی المپیک بوده است.

سامسونگ با آنکه اساساً نقشی در روند توزیع این گوشی‌ها نداشت، با تمام توان مسئله را پیگیری کرده و برای حل این مشکل اقدام نموده است. شرکت سامسونگ بسیار خوشحال است که هم هدایا به ورزشکاران ایرانی تحویل شد و هم کمیته بین المللی المپیک و کمیته برگزاری المپیک زمستانی ۲۰۱۸ در پیونگ چانگ کره جنوبی در نامه‌های رسمی از نمایندگان ایرانی عذرخواهی کرد و این مطلب به طور رسمی در رسانه‌های جمعی انعکاس یافت. به پیوست نسخه‌ای ازبیانیه رسمی شرکت سامسونگ، تصویر نامه کمیته بین المللی المپیک، تصویر نامه کمیته برگزاری المپیک زمستانی ۲۰۱۸ در پیونگ چانگ کره جنوبی، تصاویر ورزشکاران ایرانی به هنگام دریافت هدایا از کمیته بین المللی المپیک و خبر درج شده در چندین خبرگزاری ایرانی از جمله خبرگزاری رسمی صداو سیمای جمهوری اسلامی ایران جهت ملاحظه تقدیم می‌گردد.

شرکت سامسونگ همواره به فرهنگ، هنر و جامعه ایران احترام گذاشته است و اجرای پروژه‌های متعدد مسئولیت‌های اجتماعی این شرکت در ایران_ از جمله برگزاری کمپین حمل مشعل المپیک و اعزام تیمی ۱۰ نفره از چهره‌های الهام بخش ایرانی به کره جنوبی برای حمل مشعل بازی‌ها به نمایندگی از ایران، پروژه دوازده کتابخانه صوتی برای نابینایان و کم بینایان در سطح به آسیب دیدگان زلزله کرمانشاه و کمک به احیای محیط زیست ایران در کمپین «یادگاری تو به زمین» که طی آن با کاشت ۱۲۱ هزار اصله نهال، ۱۱۰ هکتار از جنگل‌های باستانی هیرکانی در منطقه جواهرده احیا شد_ خود گواه این مطلب است. علاوه بر این، در حوزه آموزش، پروژه‌ای مانند آکادمی مهندسی سامسونگ رابا همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور تأسیس کردیم که در دوره‌هایی رایگان جدیدترین فناوری‌ها و مهارت‌های فنی را به علاقه‌مندان و تکنسین‌ها آموزش می‌دهد. تأسیس مرکز فناوری سامسونگ_ امیرکبیر نیز به صورت رایگان به جوانان ایرانی برای توسعه کسب و کار‌های جدید در شاخه‌های مختلف مسئو لیت‌های اجتماعی کمک می‌کند. سامسونگ همیشه حامی مشتریان اش در ایران هستیم و آرزو می‌کنیم نمایندگان و ورزشکاران ایرانی تجربه‌ای موفق و فوق العاده در المپیک زمستانی ۲۰۱۸ داشته باشند.

شرکت سامسونگ از نظرات کاربران ایرانی اش قدردانی کرده و همواره تمامی تلاش خود را برای حل هرگونه مشکلی به کار خواهد بست حتی اگر خودش نقشی در آن نداشته باشد. حضور و تعهد ما در ایران و نوع عملکردمان در این کشور نشان می‌دهد تا چه حد حقوق تمامی افراد را برای دسترسی برابر به فناوری به رسمیت می‌شناسیم. در نهایت و با توجه به عذرخواهی رسمی کمیته بین المللی المپیک و کمیته برگزاری المپیک زمستانی ۲۰۱۸ در پیونگ چانگ کره جنوبی و پایان سوءتفاهمات ایجاد شده، شرکت سامسونگ تجربه‌ای موفق، منحصربفرد و شاد را برای ورزشکاران ایرانی آرزو دارد.

با احترام _. بام ساک هونگ
نماینده عمده شرکت سامسونگ گلف الکترونیکس اف زد ای، شعبه ایران لینک کوتاه خبر: farda.fr/003I7f

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۵۵۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقیمی: مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در گردهمایی معاونان اداری و مالی دانشکده‌ها و واحد‌های دانشگاهی دانشگاه تهران که در محل دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به قرارگیری در آستانه برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی ایران همزمان با نودمین سالگرد فعالیت دانشگاه تهران، گفت: ما می‌دانیم که واقعیت‌های سنت دانشگاهی در تمدن ایران که دنیا به آن اعتراف دارد، محدود به چند دهه سابقه دانشگاهی نیست بلکه برای شکل‌گیری دانشگاه در قالب مدرن، مجموعه ساختمان‌هایی در ۹۰ سال گذشته برای دانشگاه تهران شکل گرفت و دارالفنون به آن منتقل شد. نهاد‌های بین‌المللی سابقه بیش از ۱۷ قرن نهاد دانشگاه در ایران را ثبت کرده‌اند و یونسکو در سال ۲۰۱۷ دانشگاه جندی‌شاپور را به عنوان قدیمی‌ترین نهاد علم در دنیا معرفی کرد که اکنون این قدمت به ۱۷۵۷ سال رسیده است.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته با حضور در شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به توضیح مبانی انضمام قدمت نهاد‌های علم ایران به سابقه دانشگاه تهران پرداخته و در پی آن شورای عالی انقلاب فرهنگی، ماموریت برگزاری بزرگداشت سنت دانشگاهی و نظام آموزش عالی ایران و تدوین نظامی برای سنت دانشگاهی را به دانشگاه تهران واگذار کرده است، افزود: با مطالعه سنت دانشگاهی در ایران زمین، به نوعی سابقه جندی شاپور، نظامیه‌ها، ربع رشیدی، دارالحکمه‌ها و دارالفنون به دانشگاه تهران پیوند می‌خورد. اسناد پشتیبان قوی برای انضمام این سوابق ارزشمند به یکدیگر داریم و در حال باززنده‌سازی این سیر تکامل هستیم و باور داریم دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی ایران میراث‌دار این قدمت و پیشینه است.

مقیمی با اشاره به ارائه پیشنهاد دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی جهت تدوین نظام‌نامه‌ای برای دانشگاه تمدن‌ساز، گفت: در مصوبه جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۴۰۳، ماموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد.

استاد دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران بر تلاش علمی برای ضمیمه شدن تجربه پرافتخار نهاد‌های علم در ایران به قدمت دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی ایران تاکید کرد و اظهار داشت: مبنای قانونی قوی و اسناد پشتیبان علمی برای انضمام قدمت دانشگاه جندی شاپور به دانشگاه تهران فراهم شده است. در نظر گرفتن چند دهه قدمت برای دانشگاه تهران، با واقعیت تمدنی ما سازگار نیست بلکه دانشگاه تهران ریشه در تاریخ تمدن ما دارد؛ تاریخی که قدمت دانشگاه جندی شاپور به عنوان مبدأ آموزش عالی جهان را برابر ۱۷۵۷ سال تایید می‌کند و یونسکو نیز این قدمت را تصویب کرده است. دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی ایران در سپهر علم و فرهنگ کشور می‌درخشد و میراث‌دار این قدمت ۱۷۵۷ ساله است.

 مقیمی در ادامه سخنانش به نقد کم‌کاری‌ها در تبیین و تبلیغ تاریخ تمدن ایران زمین و خدمات متقابل اسلام و ایران پرداخت و تصریح کرد: جریان‌های تقابلی با ارزش‌های تمدنی ما، هم تمدن اسلامی و هم تمدن ایرانی را نشانه گرفته‌اند. تلاش‌های سازماندهی‌شده برای رنگ باختن هویت ایرانی و فراموش شدن افتخارات تمدنی و ترویج حس شیفته غرب شدن، در حالی صورت می‌گیرد که رویکرد تقابلی آنها به دنبال این است که هم تمدن اسلامی و هم تمدن ایرانی را زیر سوال ببرد.

وی افزود: در اسرائیل با برگزاری جشن پوریم معتقد هستند که به نوعی موفق شده‌اند تمدن ایرانی را به زمین بزنند و عده معدودی از مدعیان ملی گرایی که تقابل با فرهنگ اسلامی را در پیش گرفته اند، بدلیل جهالت یا دین ستیزی، بدون اینکه از فلسفه شکل‌گیری رژیم صهیونیستی و ارزش‌های فرهنگی آن آگاه باشند، از اقدامات آن حمایت می‌کنند؛ بنابراین باید همگان را به تمدن و هویت ایرانی توجه بدهیم و بیشتر آگاهی‌بخشی کنیم. به شدت به کار کردن بر روی تمدن و هویت ایرانی نیاز داریم.

این مسئول ادامه داد: این درحالی است که بعضی افراد نادان دوست‌نما نیز از سوی دیگر می‌گویند وقتی از اسلام صحبت می‌کنیم، تمدن ایرانی را باید کنار بگذاریم. این حرف نابجایی است و به نوعی همکاری و همراهی با همان افرادی است که تمدن اسلامی را مورد هجمه قرار می‌دهند. این افراد که به ظاهر خود را متدین و مدافع نظام و رهبری نشان می‌دهند اتفاقا برعکس دیدگاه رهبری اقدام می‌کنند و به نظام ضربه می‌زنند. معتقدیم خروجی این دیدگاه افراطی که می‌خواهد تمدن ایرانی را مورد هجمه قرار دهد متناسب با همان رویکردی عمل می‌کند که غربی‌ها تمدن اسلامی را مورد هجمه قرار می‌دهند.

 مقیمی با اشاره به اینکه ویل دورانت کانون تمدن‌سازی در ایران را دانشگاه جندی شاپور دانسته است، افزود: دانشگاه یکی از ارکان سه گانه تمدن است و یکی از مبنا‌هایی که بخواهیم قدرت یک تمدن و نظام‌مندی یک حکومت را ارزیابی کنیم، وجود دانشگاه‌ها است. در بزرگداشت ۱۷۵۷ سالگی سنت دانشگاهی در ایران که ۸ خرداد ماه همزمان با نود سالگی دانشگاه تهران برگزار می‌شود، به دنبال تبیین نقش تمدن‌سازی دانشگاه تمدن‌ساز در دستیابی به تمدن نوین اسلامی ایرانی هستیم که در این راستا بیش از ۱۳۰۰ ایده و پیشنهاد از سوی دانشگاهیان و مردم در سامانه نظام پیشنهاد‌های دانشگاه ثبت شده است و طی یک هفته آینده ۹۰ ایده به عنوان ایده برتر معرفی و در طول سال ۱۴۰۳ اجرایی می‌شوند.

 مقیمی با اعلام اینکه معاونان اداری و مالی و معاونان اجرایی دانشکده‌ها و واحد‌های دانشگاهی دانشگاه تهران به عنوان رابط و حلقه اتصال واحد‌های دانشگاهی با ستاد بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران همکاری خواهند داشت، گفت: انتظار می‌رود در هر دانشکده حداقل یک رویداد مهم و متفاوت همزمان با برگزاری این بزرگداشت در طول سال ۱۴۰۳ اجرا شود.

رئیس دانشگاه تهران افزود: روز هشتم خرداد ماه از هر دانشکده دانشگاه تهران، تعدادی فارغ‌التحصیل یا دانشجویانی که در آستانه فارغ‌التحصیلی هستند به صورت نمادین در آیین بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران حضور پیدا کرده و لباس فارغ‌التحصیلی به تن می‌کنند که از این افراد با حضور هیات رئیسه دانشکده‌ها تجلیل می‌شود. همچنین عکس یادگاری در سردر دانشگاه با حضور این منتخبین دانشکده‌ها خواهیم داشت.

استاد دانشکدگان مدیریت دانشگاه تهران از اجرای نماد ویژه و فاخر برای بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی ایران همزمان با نودمین سال فعالیت دانشگاه تهران در چهارراه واقع در پردیس مرکزی دانشگاه تهران خبر داد و افزود: سکه نقره ویژه این بزرگداشت از سوی بانک مرکزی در حال ضرب است و قرار است در یکی از چک‌پول‌ها نیز نماد سردر دانشگاه تهران درج شود.

رئیس دانشگاه تهران همچنین از برگزاری اجلاس سراسری روسای دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری از دوم تا چهارم خرداد ماه در دانشگاه تهران خبر داد و اظهار داشت: این اجلاس در سالن اجلاس جدید دانشگاه تهران که به مناسبت یکهزار و هفتصد و پنجاه و هفتمین سال پایه گذاری سنت دانشگاهی در جهان با ظرفیت ۲۳۰ نفر احداث شده است، برگزار خواهد شد و اجلاس روسای دانشگاه‌ها اولین برنامه‌ای است که در این سالن باشکوه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • مقیمی: مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • نماینده ایران: حق پاسخ به هرگونه تجاوز محفوظ است
  • سامسونگ در فصل اول ۲۰۲۴ به‌لطف هوش مصنوعی، سود خود را ۱۰ برابر کرد
  • واگذاری استقلال و پرسپولیس رسمی شد(عکس)
  • تضمین خوراک پتروشیمی‌ها با ورود بخش خصوصی به بالادست صنعت نفت
  • ممنوعیت نقل و انتقال واحدهای طرح نهصمت ملی مسکن 
  • رسمی: بازی پایین جدولی‌های لیگ 3 هیچ نشد
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند